Güncel Haberler

Ahmet Çakı: Yerli Rotasyonumuzdan İyi Katkı Aldık

Darüşşafaka Tekfen başantrenörü Ahmet Çakı, kazanmalarına rağmen stresli olduklarını ve gerçek oyunlarını ortaya koyamadıklarını söyledi. Euroleague‘de tecrübesiz olduklarını söyleyen Ahmet Çakı, gelişecek çok yollarının olduklarını dile getirdi.
Çakı şöyle konuştu:

“Çok stresliydik bugün. Gerçek oyunumuzu oynayamadık. Özellikle hücumda çok iyi oynayamadık, çok durağandık fakat Türk oyuncularımızın katkısından çok memnunum. Doğuş, Kartal ve Muhammed kenardan gelerek önemli işler yaptı ve oyunu değiştirdi. Maçı kazandık mutluyum ama daha gelişecek çok yolumuz var. EuroLeague’de çok tecrübemiz yok. Hücumda tecrübemiz olmadığı için iyi oynamıyoruz ama iyi bir grubumuz var. Beraber oynarsak bunu çözebiliriz. Evet, bu konuda hep sorunumuz olacak ama fazla enerjiyle bunu giderebiliriz” 

Jeremy Evans’ın sorunu şu, onu direkt JaJuan Johnson’la karşılaştırıyorlar. Johnson’ın bütçesi Evans’ın 6 katı, biz Evans’ın potansiyeline inanarak onu kadromuza kattık. Fiziksel adaptasyonunu tamamladığı zaman çok daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Ama onu Johnson ile karşılaştırmak doğru bir bakış açısı değil.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …