Güncel Haberler

Fenerbahçe ve Anadolu Efes’in Rakibi Khimki VTB’de Hata Yapmadı

Euroleague’de çift maç haftasında iki temsilcimiz ile karşılaşacak olan Khimki, VTB Lig’de evinde ağırladığı Kalev karşısında sürprize izin vermedi ve sahadan 80-73 ile galip ayrıldı.

Maça savunmada çok sert başlayan ve rakibine sadece 12 sayı şansı izin veren Khimki, kalan bölümde bu avantajını sürekli koruyarak rakibin fazla yaklaşmasına izin vermedi ve aslında fazla zorlanmadan bir galibiyet elde etti.

Khimki adına maçın yıldızları; 16 sayı 11 ribaund 20 verimlilik ile oynayan Jordan Mickey ve 23 sayı 6 ribaund 9 asist 19 verimlilik ile oynayan Alexey Shved oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …