Güncel Haberler

Arel Üniversitesi Büyükçekmece – ADATIP Sakarya BŞB Maçının Ardından Koçların Görüşleri

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 2.hafta mücadelesinde Arel Üniversitesi Büyükçekmece evinde ağırladığı ADATIP Sakarya BŞB karşısında 92-82 kazanmayı başarmıştı. Maçın ardından iki takımın da koçları görüşlerini dile getirdiler.

Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol’un başantrenörü Serhat Şehit, iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şehit, “İyi bir takıma karşı güzel mücadele ettik. Türk oyuncularımızın hepsinden iyi katkı aldık. İlk beşte başlayıp faul problemine giren oyuncularımızın açığını iyi kapattılar. Lige 2’de 2 yaparak başladık. Bunun gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Antrenmanlarda çalışmaya devam edip bu başarımızı sürdürmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Adatıp Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol’un başantrenörü Selçuk Ernak ise kötü savunma yaptıklarını dile getirdi.

Düşük şut yüzdesiyle oynadıklarını aktaran Ernak, “Rakibe az temas ederek savunmada yumuşak oynadık. Gereğinden fazla sayı yedik. Deplasman maçlarında sorun yaşıyoruz. Bunları çözüp daha iyi sonuçlar almaya çalışacağız.” diye konuştu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …