Güncel Haberler

Alexey Shved Bireysel Başarılarına Bir Yenisini Ekledi

Khimki süper yıldızı Alexey Shved, takımının Kalev ile oynadığı ve 80-73 kazandığı VTB Lig mücadelesinde Estonya temsilcisini 23 sayı ile yıkarken aynı zamanda önemli bir başarıya da imza attı.

Bu maçta bulduğu sayılarla VTB kariyerindeki toplam sayısı 2193’e ulaştı ve böylelikle lig tarihinin en çok sayı bulan oyuncusu ünvanını da eline geçirmiş oldu.

Shved’in ardından gelen 2 isim ise şöyle;

Vitaly Fridzon (2182), halen VTB Lig’de Lokomotiv Kuban forması ile aktif olarak mücadele ediyor ve Unics Kazan’daki performansı ile harikalar yaratan ve 1960 sayı üreten ancak kariyerinin sonlarına yaklaşırken artık Yunan ekibi Panathinaikos’un başarısı için ter döken Birleşik Amerikalı skorer Keith Langford.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Brown, Kazan’dan Ayrıldı (Yeni adresi: Maccabi)

Rusya’nın işgali nedeniyle geride bıraktığımız sezonu tamamlayamadan Turkish Airlines Euroleague‘den ihraç edilen, gelecek sezon da …