Güncel Haberler

Fenerbahçe Evinde Bildiğimiz Gibi

Fenerbahçe, Turkish Airlines EuroLeague’e Herbalife Gran Canaria galibiyetiyle başladı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanan ilk hafta maçında taraftarlar tribünlerdeki yerini alırken, temsilcimiz İspanyol ekibi karşısında baştan sona önde götürdüğü karşılaşmadan 97-72 galip ayrıldı.

Maçta süre bulan 11 oyuncumuzda skora katkı yaptı. Joffrey Lauvergne ve Tyler Ennis de sarı lacivertli formayla ilk maçına çıkarken, Vesely double double yaptı.

Temsilcimiz karşılaşmaya Kostas Sloukas, Marko Guduric, Luigi Datome, Nicolo Melli ve Ahmet Düverioğlu beşiyle başladı.

Maça iyi başlayan Fenerbahçe, rakibine de kolay sayı şansı tanımadığı ilk bölümde TV molasına 10-2 önde geçti. (04:99) Çeyreğin ikinci bölümünde dahil olan ve kısa sürede faul problemi yaşayan Kanadalı oyun kurucu Tyler Ennis 3 faulle kenara gelirken, temsilcimiz çeyreği 22-10 önde geçti.

Vesely ile pota altında rakibine zor anlar yaşatan ekibimiz, 28-14 öne fırladı. (08:28) Datome, Kalinic ve Sloukas ile bu anlarda sayılar bulan temsilcimiz, TV molasına 36-25 üstün gitti. (04:15) Joffrey Lauvergne ile pota altında sayılar üretmeye devam eden sarı lacivertliler, soyunma odasına da Sinan Güler’in turnikesiyle 49-35 üstün gitti.

Üçüncü çeyrekte de üstün oyununu sahaya yansıtan Obradovic’in öğrencileri; pota altını Vesely ve Joffrey Lauvergne etkili kullanırken; Sinan Güler’in de skorer oyunuyla son periyoda 75-58 üstün geçti.

Dördüncü çeyreğe Joffrey Lauvergne ve Tyler Ennis’in basketleriyle başlayan Fenerbahçe, Kalinic’le skoru 86-62’ye taşıdı. (07:13) Aradaki farkı kalan bölümde de koruyan temsilcimiz, maçtan 25 sayı farkla 97-72 galip ayrıldı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …