Güncel Haberler

Darüşşafaka Tekfen Turkish Airlines Euroleague İlk Haftasında Real Madrid’e Konuk Oluyor!

Darüşşafaka Tekfen, Turkish Airlines Euroleague’in ilk haftasında Real Madrid’e konuk oluyor. 11 Ekim Perşembe günü Wizink Arena’da oynanacak maç saat TSİ 22:00’da başlayacak ve beIN Sports 4 kanalından canlı yayınlanacak.

-Real Madrid ile Darüşşafaka Tekfen Euroleague sezonunun ilk haftasında geçen sezonun Euroleague ve Eurocup şampiyonları olarak karşılaşacak.

-2017/2018 Euroleague normal sezonunu 19 galibiyet ve 11 mağlubiyetle kapatan Real Madrid, playofflara 5.sıradan girmesine rağmen şampiyon oldu.

-2017/2018 Eurocup normal sezonunu 19 galibiyet 3 mağlubiyetle kapatan Darüşafaka Tekfen, finale kadar namağlup gelen rakibi Lokomotif Kuban’ı iki maçta da yenerek şampiyon oldu.

-Darüşşafaka Tekfen bu organizasyona Euroleague adıyla oynanmaya başladığından beri Euroleague’e 3.kere katılacak. Ekibimizin bu organizasyondaki en büyük başarısı 2016-2017 sezonunda ilk 8’e kalmak.

-Real Madrid bu organizasyona Euroleague adıyla oynanmaya başladığından beri Euroleague’e 17.kere katılacak. 6 kere Final Four’a kalan Real Madrid’in 2 tane de şampiyonluğu bulunuyor.

-Takımımızın kadrosunda bulunan 16 oyuncumuzdan 8’i bu maçla beraber ilk Euroleague maçlarına çıkmış olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Paris’in İlk Transferi Cavaliere Oldu

Turkish Airlines Euroleague‘in yeni ekibi Paris Basketball yazın ilk transferini açıkladı. Geride bıraktığımız sezon Strasbourg …