Güncel Haberler

Lebron Hazırlık Maçında Şampiyonu Devirdi

NBA takımlarının sezon öncesi hazırlıkları devam ederken, Lebron James‘li Los Angeles Lakers son şampiyon Golden State Warriors‘ı 123-113 ile devirmeyi başardı.

Kral yine kısa bir süre parkede kalmasına çok verimli oynadı ve sezona oldukça hazır göründü. Sadece 18 dakika oyunda kalan Lebron, 15 sayı 10 ribaund 5 asistlik bir katkı verdi. Lakers’da galibiyetin mimarları, Brandon Ingram 26 sayı, Kentavious Caldwell-Pope 20 sayı ve Kyle Kuzma 22 sayı oldular.

Draymond Green’den yoksun Warriors’da ise Stephen Curry 23 sayı 5 ribaund 3 asist ile ön plana çıkarken, Klay Thompson 20 sayı ve Kevin Durant de 18 sayı 12 ribaund 3 asistlik performanslarına rağmen mağlubiyete engel olamadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …