Güncel Haberler

Ahmet Çakı: “Tutkuyla oynamak zorundayız ama aynı zamanda akıllı oynamalıyız”

Son EuroCup şampiyonu ile son EuroLeague şampiyonunu karşı karşıya getirecek olan maç öncesinde Darüşşafaka Tekfen’de başantrenör Ahmet Çakı ve takım kaptanı Oğuz Savaş açıklamalarda bulundu:

Ahmet Çakı’nın maç önü değerlendirmeleri şu şekilde:

“Yaz boyunca Euroleague’in bir parçası olmanın heyecanını tüm ekip olarak, antrenörler, oyuncular ve başkanımızdan ekipman sorumlularımıza kadar hepimiz hissettik. Son şampiyonla karşı karşıyayız, bizim için çok heyecan verici bir fırsat, ancak Real Madrid’e karşı kendi evlerinde çok dikkatli olmalıyız. Onlara karşı kolay hatalar yaparsanız, kesinlikle bu hatalardan faydalanacaklardır. Elbette tutkuyla oynamak zorundayız ama aynı zamanda akıllı oynamalıyız. Yüksek kaliteli ve doğru basketbol oynamayı umuyoruz, umarız seyirciler için de heyecan verici bir oyun sergileriz.”

Oğuz Savaş, karşılaşma öncesinde şu ifadeleri kullandı:

“Real Madrid maçı bizim için bu sezonki en önemli maçlardan bir tanesi. EuroLeague’in son şampiyonu ve zor olacağını biliyoruz. Yeni bir takımız ve oynamak istediğimiz sistemi yeni yeni anlamaya başlıyoruz. Enerjimizi ve tempomuzu yansıtarak elimizden geleni yapacağız.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …