Güncel Haberler

İstanbul BBSK Turu Geçti Normal Sezon Gruplarına Kaldı

FIBA Europe Cup 2. ön eleme turunda İstanbul BBSK , 87-50 kazandığı ilk maçın rövanşında İsveç’te BC Lulea’yla karşılaştı. Temsilcimiz müsabakada rakibine 78-73 yenilmesine rağmen FIBA Europe Cup’da gruplara kalma hakkını elde etti.

Temsilcimiz adına Damian Kulig 18 sayı 7 ribaund 4 asist ve Shevon Thomson da 18 sayı 8 ribaund 1 asist ile yıldızlaşırken, Lulea’da ise galibiyetin mimarları Corban Collins 26 sayı 1 ribaund 3 asist ve Denzel Andersson 19 sayı 7 ribaund oldular.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

İlk maçı 37 sayı farkla kazanan turuncu-lacivertli ekibimiz, bu skor avantajını kullanarak rakibine 78-73 yenilmesine rağmen Euro Cup’ta gruplara kalma hakkını elde etti.

Turu geçen temsilcimiz, D Grubu’nda Pınar Karşıyaka, Spirou Basket (Belçika) ve Donar Groningen’le (Hollanda) mücadele edecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Gaziantep, Çeyrek Finalin İlk Ayağını Kazandı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi ilk maçında temsilcimiz Gaziantep, Polonya’da konuk olduğu Anwil Wloclawek‘i …