Güncel Haberler

Warriors Kaybetti, Kerr Hakeme El Sallayarak Veda Etti

NBA‘de sezon öncesi hazırlık maçında son şampiyon Golden State Warriors, Slovenya ile Avrupa şampiyonluğuna uzanan Sırp koç Igor Kokoskov yönetimindeki ligin potansiyelli takımlarından Phoenix Suns‘ı ağırladı. İki yıldızından yoksun olan Warriors, maçtan 109-117 mağlup ayrılan taraf oldu.

İki ekibin de maça başladığı ilk beş oyuncuları yaklaşık 20 dakika parkede kaldılar. Warriors cephesinde Klay Thompson ve Draymond Green maçta forma giymediler.

Ev sahibinde Stephen Curry (23 sayı 4 asist) ile ön plana çıkarken, Kevin Durant ise sadece 12 sayı 5 ribaund 5 asist ile katkı verebildi.

Phoenix Suns cephesinde ise draftın 1 numarası DeAndre Ayton 18 sayı 7 ribaund üretirken, tecrübeli forvetler Ryan Anderson 18 sayı 5 ribaund ve Trevor Ariza 17 sayı 4 asist 3 topçalma ile galibiyetin kilit isimleri oldular.

Maça damgasını vuran olay 3.çeyreğin hemen başında gerçekleşti. Üçüncü çeyreğin başında bir hücum faul düdüğünün ardından koç Kerr’ün standart sayılabilecek tepkisine hakemlerden teknik faul cezası gelince tecrübeli koç dayanamadı ve tepkisini sahaya girerek gösterdi. Ardından ikinci teknik faulünü alan Kerr diskalifiye oldu ve soyunma odasına giderken hakemlere de el sallamayı unutmadı. 

https://youtu.be/bLWKgn_S-vY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …