Güncel Haberler

Darüşşafaka’ya Bir Sponsor Daha

Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele edecek olan Darüşşafaka ile Europcar arasında imzalanan ulaşım sponsorluğu anlaşmasının süresi 1 yıl olarak açıklandı.

Araç kiralama sektöründe dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen markalarından Europcar, Darüşşafaka Basketbol A Takımına sponsor oldu.

ASF Otomotiv bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Europcar Türkiye, pazardaki büyüme hamleleri arasına bir yenisini daha ekledi. Son yıllarda elde ettiği sportif başarılar ile Türkiye’de ve Avrupa’da adından sıkça söz ettiren Darüşşafaka ile Europcar arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Bu sezon NBA’dan sonra dünyanın en çok takip edilen basketbol organizasyonu olan Turkish Airlines Euroleague’de mücadele edecek olan Darüşşafaka ile Europcar arasında imzalanan ulaşım sponsorluğu anlaşmasının süresi 1 yıl olarak açıklandı. Anlaşma kapsamında Daruşşafaka Basketbol A Takımı, bu sezon Türkiye Tahincioğlu Basketbol Ligi’nde oynayacağı maçlarda, üzerinde Europcar yazılı şortlarla mücadele edecek.

Fidan: Darüşşafaka ile yeni zaferler yaşayacağız

Darüşşafaka ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını değerlendiren Europcar’ın Türkiye faaliyetlerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan, “Türkiye’nin en köklü kulüplerinden Darüşşafaka ile imzalamış olduğumuz sponsorluk anlaşması ile Türk sporuna katkı sağlayabildiğimiz için çok mutluyuz. Bir asırdır Türk gençlerine yaptığı yatırımın yanı sıra Avrupa’da da ülkemizi başarıyla temsil eden Darüşşafaka Spor Kulübü ile sektörünün lider markalarından Europcar’ın işbirliğine sahne olacak olan önümüzdeki sezonda yeni zaferler yaşayacağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Eurocup’ı kazandı hedef Euroleague

Geçtiğimiz sezonu Avrupa basketbolunun 2 numaralı kupası olan Eurocup şampiyonluğu ile tamamlayan Darüşşafaka Basketbol A Takımı, bu sezon NBA’den sonra dünyanın en önemli basketbol organizasyonu olan “Turkish Airlines Euroleague”e katılma hakkı elde etmişti.

Kaynak: Fanatik

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’den Baskonia’ya Farklı Tarife

Turkish Airlines Euroleague 31. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Baskonia‘yı 94-76 gibi farklı bir …