Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka’da Henry Nihayet Geldi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde sezona evinde Tofaş’a farklı yenilerek başlayan Pınar Karşıyaka, hazırlık döneminin başından bu yana yolunu gözlediği yeni transferlerinden Sek Henry’e kavuştu.

Çin Ligi’nde takımıyla final oynadığı için İzmir’e gelişi geciken, geçen hafta da rahatsızlığı nedeniyle ABD’den ayrılmayan Henry, kadroya katıldı.

Sağlık kontrolleri tamamlanan 1.93 boyundaki 1987 doğumlu şutör guardın bu hafta Beşiktaş Sompo Japan deplasmanında forma giymesi bekleniyor.

Yeşil-kırmızılıların FIBA Europe Cup C Grubu’ndaki fikstürü de belli oldu. Kaf-Kaf, gruptaki ilk sınavında haftaya 17 Ekim Çarşamba günü Belçika’da Spirou Basket’e konuk olacak. 

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …