Güncel Haberler

Sonny Weems’in Yeni Adresi Belli Oldu

Sezon ortasında geldiği Anadolu Efes ile bireysel anlamda iyi bir dönem geçiren ve tekrar Euroleague seviyesi için hazır olduğunu gösteren Sonny Weems, lacivert beyazlılarla kontratı bittikten sonra serbest kalmıştı.

Yaz döneminde tecrübeli skorer ile Baskonia ve Barcelona ilgilenmiş ancak taraflar arasında anlaşma sağlanamamıştı.

Euroleauge sezonunun başlamasına sayılı günler kala halen bir takımla anlaşmayan Weems beklendiği gibi Çin’e geri döndü ve bu kez Guangdong Southern Tigers takımı ile anlaştı. Geçtiğimiz sezona da aynı ligde Zheijang Golden Bulls takımında başlamış ve Şubat ayında Anadolu Efes ile anlaşmıştı.

1.98 boyundaki 1986 doğumlu skorer, geçtiğimiz sezon Anadolu Efes ile 6 Euroleague maçında forma giymiş ve 15.5 sayı, 3.5 ribaund ve 4 asist ortalamaları yakalamıştı.

Weems, birçok Euroleagu 3 numaralı pozisyonda rahatlıkla görev alıp, takımın 1 ya da 2.skoru opsiyonu olabilecek kapasitede bir oyuncu. Hem yaratıcı hem de bitirici olarak katkı verecektir Weems. Ayrıca konsantre olduğunda işin savunma tarafında da hiç fena iş çıkarmıyor. Zaten ana sorunu da konsantrasyonunu maç boyu koruyabilmesi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …