Güncel Haberler

Cedi Kısa Sürede Yine Herşeyi Yaptı

Cleveland Cavaliers hazırlık maçında Boston Celtics ile karşılaştı ve parkeden 113-102 galibiyetle ayrılan taraf oldu. 

Cavaliers genç kadrosuyla daha çok çalışan daha çok enerji koyan taraf olurken, Bostonlu oyuncular henüz sezona hazır olmadıkları gözlendi. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde JR Smith’e saldıran Marcus Smart diskalifiye edildi. Cavaliers cephesinde Kevin Love, Tristan Thompson, George Hill, Kyle Korver, Celtics cephesinde Kyrie Irving ve Gordon hayward forma giymediler.

Maça ilk beşte başlayan yıldızımız Cedi Osman sadece 19 dakika süre aldı ve ikinci yarı hiç oyuna girmedi. Bu kısıtlı sürede takımı adına tempoyu yükselten isim olurken 2/2 serbest atış, 1/5 üç sayı, 1/3 iki sayı isabetiyle 7 sayı üretti. Ayrıca 6 ribaun ve 3 asist de ekledi istatistiklerine. Tam sahadan Larry Nance’a gönderdiği nefis asist de maçın en güzel hareketi oldu.

Darüşşafaka’dan hatırlayacağımız Ante Zizic 7/8 saha içi, 6/6 saha içi isabetiyle 20 sayı atıp Cleveland’ın en skorer ismi oldu, 6 da ribaund aldı. Eski Beşiktaşlı John Holland’dan da 7 sayı geldi.

Boston Celtics’te Terry Rozier ve Marcus Morris 17’şer sayı attı. Eski Darüşşafakalı ve Fenerbahçeli Brad Wanamaker 0/4 saha içi, 1/2 serbest atışla 1 sayı attı, 4 ribaund, 1 asist, 2 top çalmaya karşın 3 top kaybetti. Önceki sezon İstanbulspor forması giyen Walter Lemon 15 sakikada 10 sayı üretti.

https://youtu.be/uLsKykAMuJ0

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …