Güncel Haberler

Fenerbahçe-Beşiktaş SJ Derbisinin Ardından Koçların Açıklamaları

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi açılış haftası FenerbahçeBeşiktaş SJ derbisine sahne oldu ve kazanan taraf 78-73’lük skorla Fenerbahçe oldu. 

Beşiktaş’a karşı 15. maçına çıkan Obradovic, ezeli rakiplerini yine mağlup ederek seriyi 15 maça kadar çıkarmış oldu. Sırp koç, yalnızca 2013-14 sezonunun başında Rixos Cup Hazırlık Turnuvası’nda Beşiktaş’a mağlup olmuştu.

Derbinin ardından koçların açıklamaları ise şu şekildeydi:

Fenerbahçe’de koç Zeljko Obradovic, karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Her sezon başlangıcında olduğu gibi zor bir maçtı. Daha çok çalışmamız gerektiği net, maç maç ilerlememiz gerekiyor. Oyuncuların reaksiyonu çok iyiydi, çok pozitifti, bundan dolayı çok mutluyum. Sezon çok uzun önümüzde 70 maçtan fazla var, sabırlı olmamız gerekiyor. Her maçta olduğu gibi olumlu şeyler de olumsuz şeyler de vardı ama sezon başında bu çok normal. Her zaman söylediğim gibi de herkesin sağlıklı ve takıma yardımcı olmak için burada olması gerekiyor.

100 günden fazla bir zamanda evimizde tekrar maça çıkmak çok güzel bir duyguydu. Taraftara çok teşekkür ediyorum, bizi çok güzel karşıladılar, bana da özel bir şey yaptılar. Onların her zaman önemli olduklarını bilmelerini istiyorum.

Beşiktaş’ı da performansı için kutluyorum, her zaman ki gibi iyi bir oyun ortaya koydular.”

Beşiktaş Sompo Japan’ın başantrenörü Dusko Ivanovic, maçın ardından açıklamalar yaptı:

“Fenerbahçe‘yi tebrik ediyorum. Her zaman ilk maçlar zor olur. Bence bu akşam bazı şanslarımız oldu ama önemli anlarda konsantrasyonumuzu kaybettik ve dikkatli olamadık. Doğru zamanda doğru hamleleri yapmamız gerekiyordu. Fenerbahçe ile oynamak için en iyi andı çünkü henüz çok hazır değiller. Bazı anlarda kötü oynadılar ama sonuçta güçlü bir takımlar.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …