Güncel Haberler

RESMİ: Semih Erden İstanbul BBSK ile İmzaladı

Sizlere daha önce detaylarını iletmiş olduğum transfer hamlesi gerçekleşti; İstanbul BBSK, milli basketbolcu Semih Erden’i renklerine kattı. 1 yıllık sözleşmeyi imzalayan Erden, “Milli Takım’dan sonra bu kulüpte olmak gurur verici. Bu kulübü yerli ve milli olarak kabul ediyoruz. Buradan oynayacak olmaktan çok mutluyum” dedi.

İBB Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenlenen imza törenine Semih Erden, İstanbul BBSK Başkanı Celalettin Deniztoker, Genel Sekreter ve Basketbol Şube Sorumlusu Hakan Şahin, Başkan Vekili Enver Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

DENİZ TOKER: YERLİ VE MİLLİLİK PROJESİNİ UYGULUYORUZ

Türk basketboluna önemli katkılar vermiş Semih Erden gibi bir basketbolcuyu kulübe kazandırdıkları için mutlu olduklarını dile getiren Başkan Celalettin Deniztoker, “Semih’e bizi kırmayarak buraya geldiği için teşekkür ederiz. Sözleşmede de büyük fedakarlık yaptı. Gençlerimize örnek olarak bu kulüpte uzun süre kalmasını temenni ediyoruz.” diye konuştu.

ERDEN: ALTYAPIDAN GELEN OYUNCULARA AĞABEYLİK YAPACAĞIM

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a imza attığı için mutlu olduğunu ifade eden Semih Erden, “Samimi karşılamadan dolayı teşekkür ederim. Milli Takım’dan sonra bu kulüpte olmak gurur verici. Bu kulübü yerli ve milli olarak kabul ediyoruz. Buradan oynayacak olmaktan dolayı mutluyum. İnşallah hayırlı olur. Buradaki misyonum basketbolu en iyi şekilde oynamak ve takıma katkı vermek. Burası çok yönlü. Alttan gelen oyuncuların ağabeye ihtiyaçları var. Ben de bildiklerimi en iyi şekilde aktaracağım. İnşallah uzun vadeli birliktelik olur” şeklinde konuştu.” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …