Güncel Haberler

İstanbul BBSK Yıldız Uzunu Kaptı

Hazırlık döneminde ve FIBA Europe Cup elemelerinde, son maça kadar Shevon Thompson’dan istediği verimi alamayan İstanbul BBSK, yabancı bir uzun hamlesi düşünüyordu. Ancak son maçta Thompson’ın sergilediği performansın da etkisiyle rotasını farklı bir opsiyona çevirdi.

Beşiktaş Sompo Japan’de iyi bir sezon geçirememiş olsa da milli takımda sergilediği performansla halen çok iyi bir seviyede ve formda olduğunu gösteren yıldız uzun Semih Erden, artık İstanbul BBSK forması giyecek. Tarafların yakın zamanda imzayı atması ve resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

2.13 boyunda olan 1986 doğumlu Semih Erden, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Beşiktaş forması ile 16 maça çıkmış ve 5.5 sayı 3.2 ribaund 1.1 asist istatistikleri ile katkı verebilmişti.

Her ne kadar istikrarsız olsa da halen boyalı alanda önemli bir güç Semih. Birazcık kafasını toplayıp sadece basketbol oynamaya konsantre olursa koç Yavuz’un elinde takımın yıldızı olabilir ve İBB’yi farklı bir seviyeye taşıyabilir.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …