Güncel Haberler

Dusko Ivanovic: ”Beşiktaş, iyi bir organizasyon ve vizyona sahip.”

Beşiktaş Sompo Japan Başantrenörü Dusko Ivanovic: “İyi bir organizasyon ve vizyon olduğunda başarıya götürecek şey var demektir. Bu, Beşiktaş Kulübünde var, umarım başarıya götüren yolda ilerleyeceğiz”

Beşiktaş Sompo Japan Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Dusko Ivanovic, başarıya götüren şeyin organizasyon ile vizyon olduğunu ve bunun Beşiktaş Kulübünde bulunduğunu söyledi.

Geçmiş yıllarda Baskonia, Barcelona, Panathinaikos ve Khimki gibi Avrupa’nın önemli takımlarını çalıştıran ve yeni sezonda siyah-beyazlı ekibin başında yer alacak Ivanovic, Beşiktaş’ı çok büyük bir kulüp olarak gördüğünü belirterek, şöyle konuştu:

“Basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cihat Bey’le görüşmeleri yaparken bendeki tutkunun, onda da aynı şekilde olduğunu gördüm. Benim için organizasyon ve vizyon en önemli şeydir. İyi bir organizasyon ve vizyon olduğunda başarıya götürecek şey var demektir. Bu Beşiktaş Kulübünde var, umarım başarıya götüren yolda ilerleyeceğiz.”

Yeni sezon için hedeflerle ilgili görüşlerini aktaran 61 yaşındaki Karadağlı başantrenör, şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye ligi güçlü bir lig. Bu ligde play-off sonrasını yaşayarak göreceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde ise grup aşamasını geçtikten sonra adım adım hedefi saptayacağız.” 

Sezon hazırlıklarına geç başlamaları konusundaki eleştirilere değinen Ivanovic, değerlendirmelerini şöyle sonlandırdı:

“Elimizde olan bu, geçmişe bakmamak lazım. Bundan sonraki hazırlıklarımızı en iyi yönde gerçekleştirmek lazım.” 

Kaynak: AA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …