Güncel Haberler

RESMİ: NBA Şampiyonu Zadar ile Anlaştı

NBA‘de bir kez şampiyonluk elde etmiş olan “Big Baby” lakaplı Birleşik Amerikalı uzun Glen Davis, Hırvatistan temsilcisi Zadar ile sezon sonuna kadar bir kontrat imzaladı. Bildiğiniz üzere Zadar, Adriyatik Ligi‘nde mücadele ediyor.

32 yaşındaki veteran oyuncu 2007-2015 yılları arasında NBA’de 8 sezon geçirmiş ve Celtic, Magic, Clippers formaları giymişti. 2008’de ise Celtics ile NBA şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Davis, 2016 Kasım ayında kariyerine ara verip film sektöründe denemeler yapmadan önce son olarak 2015-15 sezonunda Clippers forması giymiş ve 4.0 sayı 2.3 ribaund ortalamaları ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Lakers, Pelicans’ı Deplasmanda Geçerek Play-Off’da Nuggets’ın Rakibi Oldu

NBA Batı Konferansı play-in maçında sezonu 8. sırada bitiren Los Angeles Lakers, konuk olduğu sezonu …