Güncel Haberler

ADATIP Sakarya BŞB Avrupa’daki İlk Maçında Fribourg’a Konuk Oluyor

ADATIP Sakarya BŞB, FIBA Şampiyonlar Ligi üçüncü tur elemelerinin ilk maçında bugün Fribourg Olympic ile karşılaşıyor. İsviçre’deki karşılaşma saat 21:00’de başlayacak. İki takım Perşembe günü de Sakarya’da oynayacak ve iki maçta daha fazla sayı atan gruplarda oynama hakkını elde edecek.

Karşılaşma FIBA’nın YouTube kanalı üzerinden takip edilebilecek. Ülkemizde canlı yayınlanayacak bir TV kanalı yok.

İsviçre temsilcisi ilk 2 eleme turunun flaş takımı olarak göze çarpmıştı. İlk turda güçlü Rus ekibi Avtodor’u eledikten sonra ikinci turda da Hollanda’nın son yıllarda bu seviyelerde iyi işler yapan ekibi Donar Groningen’i geçmişlerdi. 

Fribourg’da ilk iki turda çift haneli skor ortalamaları yakalayan 4 isim vardı; Babacar Toure 18.5 sayı 10.8 ribaund 3.0 asist, Dusan Mladjan 16.5 sayı 1.8 ribaund 2.3 asist, Andre Williamson 10.5 sayı 8.3 ribaund 2.0 asist, Chad Timberlake 10.3 sayı 4.5 ribaund 4.0 asist.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …