Güncel Haberler

Lebron Yeni Formasıyla İlk Kez Sahne Aldı

Denver Nuggets ile oynanan hazırlık maçında 15 dakika süre alan ve ikinci yarıda oyuna girmeyen LeBron James 3/4 serbest atış, 2/2 üçlük, 0/4 iki sayı ile 9 sayı attı, 3 ribaund, 3 de asist üretti.

Denver Nuggets’ın 124-107 kazandığı karşılaşmada, Lakers adına JaVale McGee 17 sayı, 7 ribaund, Brandon Ingram 16 sayı, 4 ribaund, Rajon Rondo 11 asist, 2 sayı, 7 ribaund, Kyle Kuzma 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist, Lance Stephenson 12 sayı ile Los Angeles Lakers’ta dikkat çektiler.

Konuk Denver Nuggets’ta ise 7 oyuncu çift haneli skorlara ulaştı, Juan Hernangomez 19, Jamal Murray 18, Nikola Jokic ve Trey Lyles 14’er sayı kaydetti.

https://youtu.be/2AyroEBur8Q

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …