Güncel Haberler

Euroleague’de Şampiyonluk Oranları Açıklandı

2018-19 Euroleague sezonunun favorisi CSKA Moskova oldu!

Geçtiğimiz sezon Euroleague Final Four’da Real Madrid’e elenen ve sonrasında da üçüncülük maçında Zalgiris Kaunas’a kaybeden Rus devi CSKA Moskova 2018-19 sezonunun favorisi olarak gösteriliyor bahis şirketleri tarafından.

İddaa Risk Yönetimi, 2018-19 sezonu Euroleague şampiyonluğu için CSKA Moskova’ya 3.10 oran açarken, geçtiğimiz sezon finalde Real Madrid’e kaybeden temsilcimiz Fenerbahçe‘nin şampiyonluk oranınu ise 3.3o olarak belirlemişler. Son şampiyon Real Madrid’in oranı 5.00 olarak belirlenirken, Panathinaikos ve Olympiakos’un ise oranı 10.00. Temsilcilerimizden Anadolu Efes’e 15.00, Darüşşafaka Tekfen’e ise 100.00 oran verildi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …