Güncel Haberler

Barcelona’dan Rakiplerine Gözdağı

Barcelona Liga Endesa‘da sezonun açılış maçında bir diğer Euroleague temsilcisi Gran Canaria‘yı ağırladı ve rakibine hiç acımadan 98-78 gibi can yakıcı bir skorla yenerek evine gönderdi.

Koç Pesic’in öğrencileri ve maça çok istekli ve tempolu başladılar, daha ilk yarıdan da üstünlüğü ele alarak soyunma odasına 17 sayı farkla, 47-32 üstün girdiler. İkinci yarıda işin hücum tarafında artık şov moduna geçen rakibi karşısında Gran Canaria çaresiz kaldı ve oyundan tamamen düştü. Özellikle pota altında Ante Tomic’i bırakın durdurmayı yavaşlatamadılar bile. Hal böyle olunca 20 sayı farkla yenilmeleri de normal sonuç oldu.

Sırp uzun Ante Tomic 21 sayı 6 ribaund ile maçın yıldızı olurken, Fransız guard Thomas Heurtel de 13 sayı 11 asist ile double-double yaptı. Gran Canaria cephesinde ise Eulis Baez 16 ve yeni transferlerden Chris Evans 14 sayı direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …