Güncel Haberler

Obradovic: “Maç içerisinde bir çok iniş-çıkış yaşadık.”

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Atina’da düzenlenen Pavlos Giannakopoulos Turnuvası’nın ilk maçında İsrail temsilcisi Maccabi FOX Tel Aviv‘i uzatma sonunda 94-92 yendiğimiz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Öncelikle karşılaşmayı değerlendiren Zeljko Obradovic şunları paylaştı:

“Çok açık bir şekilde maç içerisinde birçok iniş-çıkış yaşadık. Bunu düzeltmemiz gerekiyor. Aynı zamanda tüm oyuncuların süre alabilmelerini sağlayabilmeliyiz. Bugün uzatmaya giden bir maç oynadık ve bazı oyuncularım planladığımdan daha fazla süre almak zorunda kaldı. Eğer uzatmaya giden bir maç oynuyorsanız bu iki takımın da kazanacak kadar mücadele ettiğini gösterir. Bu basketbol için iyi bir şey. Dediğim gibi, çok fazla iniş-çıkış yaşadık. Bizim için nelerin kötü gittiğini anlayabilmemiz ve maçtan maça daha iyi olmaya çalışmalıyız”

Haziran ayında vefat eden Panathinaikos eski başkanı Pavlos Giannakopoulos anısına düzenlenen bu turnuvayla ilgili ise Obradovic:

“Bugün özel bir insan için özel bir akşam yaşandı. Herkesin nasıl reaksiyon gösterdiğini gördünüz. Çok duygusal bir ortam vardı. Panathinaikos tarihi için çok önemli bir isimden bahsediyoruz. Fenerbahçe olarak buraya davet edilmekten ve burada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius, Merkezefendi Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi‘nin 68-93 gibi net bir …