Güncel Haberler

Sloukas: Karakter göstererek uzatmaya giden mücadeleyi kazandık

Maccabi Tel Aviv karşısında 22 sayıyla oynayan, son saniye basketiyle maçı uzatmalara taşıyan ve galibiyette önemli rol sahibi olan Fenerbahçe‘nin başarılı oyun kurucusu Kostas Sloukas‘ın maç sonu açıklamaları:

“Bir hazırlık maçı oynadık. Ama aynı zamanda resmi maçlar için önümüzde olan az sayıdaki karşılaşmadan biriydi. Bence çok çok iyi oynamadık. Ama karakter göstererek uzatmaya giden mücadeleyi kazandık. Zor bir maçtı. Kazanmak istedik ve buna ulaştık. Yarın da zorlu bir maç yapacağız ve önemli olan bu karşılaşmaya hazır çıkmak olacaktır. Bugün Pavlos Giannakopoulos anısını çok özel bir akşamdı. O, Panathinaikos için çok önemli bir faktördü. Her şeyini Panathinaikos için verdi ve onun yokluğu sadece Panathinaikos, Yunanistan ya da ailesi için değil, tüm Avrupa basketbolu için önemli bir kayıp.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius, Merkezefendi Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi‘nin 68-93 gibi net bir …