Güncel Haberler

RESMİ: Ludwigsburg Tecrübeli Uzun ile Anlaştı

Önümüzdeki sezon Almanya’yı yine FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek olan ve temsilcimiz Banvit ile aynı grupta yer alan Ludwigsburg, pota altına önemli bir takviye yaptı ve Nijerya asıllı Birleşik Amerikalı uzun Trevor Mbakwe ile 1 yıllık anlaşma imzaladılar.

2.07 boyunda olan 1989 doğumlu pivot, geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi FIAT Torino‘da forma giymişti. İtalya Serie A’da 25 maçta forma giyerken 12.8 sayı 7.6 ribaund gibi değerli istatistikler yakalamıştı. Eurocup’da ise 13 maçta görev almış ve 8.0 sayı 4.8 ribaund ile katkı vermişti.

Kariyerinde daha önce Brose Bamberg, Maccabi Tel Aviv, Unicaja Malaga ve Zenit gibi önemli takımların da formasını giymiş olan Mbakwe, son yıllarda yaşadığı sakatlıklara rağmen halen atletik özellikleri, ribaundlardaki savaşçı kimliği ve fiziksel temastan kaçmayan sert oyunu ile ön plana çıkan bir isim. Şampiyonlar Ligi’nde Ludwigsburg’un pota altına seviye atlatacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Alba, Yüksek Hücum Performansı Sayesinde Ulm Engeline Takılmadı

Almanya easyCredit BBL 19. hafta mücadelesinde Alba Berlin konuk ettiği Ratiopharm Ulm‘u etkili hücum performansı …