Güncel Haberler

Türk Telekom Başantrenörü Burak Gören: 25-30 dakika yeterli değil

Türk Telekom coachu Burak Gören Eurocup sahnesinde Valencia‘ya 67-72 kaybettikleri karşılaşma sonrasında şunları kaydetti:

“Sahamızdaki ilk Eurocup maçına çıktık. Valencia Eurocup’ın şampiyonluk adaylarından biri. Ama biz de rakibimiz kim olursa olsun sahaya galip gelmek için çıkan bir takımız. Karşılaşmada ilk yarı istediğimizi sahaya koyabildik. Valencia’nın hücum opsiyonlarını belirli ölçüde tıkayabilmemiz bizim gibi yeni oluşan bir takım için ciddi bir başarı oldu. Ancak bunun devamını 3. çeyrekten itibaren korumakta zorlanınca skorda geride düştük. Ancak böyle karşılaşmalardan galip ayrılmak için 25-30 dakika değil maçın tamamı iyi performans göstermemiz gerekiyor. Gösterdiğimiz performansının sürekliliği üzerine çalışmaya yoğunlaşacağız, Hedefimiz grubu ilk dörtte tamamlayarak bir üst tura yükselmek.”

Valencia coachu Ponsarnau, karşılaşmanın ardından basın toplantısında galibiyetle ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

“Telekom güçlü bir şekilde karşılaşmaya başladı. İyi top çevirdiler. Biz ilk yarı üç sayı çizgisinden yetersiz kaldık. Ama ikinci yarı daha iyi bir savunmayla oynadık. Rakibimizin de iyi top çeviremediği bu dakikalarda skor bularak öne geçtik ve karşılaşmadan galip ayrılan taraf olduk”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos’dan Valencia Deplasmanında Savunma Galibiyeti Geldi

Turkish Airlines Euroleague 26. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Valencia‘yı etkili bir savunma performansı eşliğinde …