Güncel Haberler

Banvit Başantrenörü Ahmet Gürgen : ‘‘Hedefimiz evimizde maç kaybetmeden ilerlemek.’’

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi A Grubu 1. hafta maçında Banvit, sahasında konuk ettiği Ludwigsburg’u 24 sayı farktan geri gelerek 89-76 mağlup etti ve büyük moral buldu. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit BK Başantrenörü Ahmet Gürgen şu değerlendirmelerde bulundu : ‘‘Grubumuza ve Avrupa’ya çok önemli bir galibiyet alarak başladık. Evimizde galip gelmemiz bizim için çok önemliydi. Hedefimiz evimizde maç kaybetmeden ilerlemek. Önce oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Maç ile alakalı olarak ise hem genç hem de yeni bir takım olduğumuz için savunma anlamında yumuşak başladık. İlk periyotu da çok ciddi bir fark ile geride kapadık. Ama ikinci periyotta savunma anlamında ve hücum anlamında iyi bir performans göstererek soyunma odasına 38-39 geride girdik. Bu geri dönüş genç takım olmamızın avantajı ve enerjisi ile oldu.

Hücumda ve savunma anlamında kendimizi daha da geliştireceğiz. Bunları uygulayınca da daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum.’’ dedi.

Banvit’in kaptanı Tolga Geçim ise şunları söyledi : ‘‘Öncelikle gruba kazanarak başladığımız için mutluyuz. Bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çünkü ilk periyotun ardından ikinci periyotta çok iyi bir karakter ortaya koyduk. Çok genç bir takımız. Bu yüzden mücadeleyi hiç bırakmamamız gerekiyor. Buraya gelerek bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.’’

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …