Güncel Haberler

Ali Koç: “Sayın Obradovic bizimle devam ettiği sürece, bu bütçeleri o veya bu şekilde sağlayacağız.”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonundaki “Camiaya sesleniş” adlı programda açıklamalar yaptı ve basketbol takımı ile ilgili de konuştu:

“Türk sporunun, Fenerbahçe camiasının iftihar edeceği bir erkek basketbol takımımız var. Bizden önceki yönetime de şapka çıkarmak ve tebrik etmek lazım, bu tohumları attığı için. O dönem Sayın Obradovic’i kazandırılırken Semih bey de yönetimdeydi. 30 milyon Euro bütçeli bir erkek basketbol takımı… Doğuş sponsorluğu varken 11 milyon Euro, yeri gelmişken hem Doğuş hem de Ülker grubuna teşekkür edelim. 11 milyon Euro’luk açık bu sene 15 milyon Euro. Sayın Obradovic bizimle devam ettiği sürece, bu bütçeleri o veya bu şekilde sağlayacağız. Büyük konuşmamak lazım ama devam ettirmek için çalışıyoruz. Obradovic’in takımdan ayrılması şu an söz konusu değil. Zaten gelecek sezon da sözleşmesi devam ediyor”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …