Güncel Haberler

Bahçeşehir, Top 16 Bileti İçin Oostende Karşısında

FIBA Şampiyonlar Ligi play-in serisi 3. ve son maçınta temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, Ülker Spor Salonu’nda Oostende ile karşılaşacak.

17 Ocak Salı günü saat 20:00’da başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler Tvibiu Spor ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecekler.

Temsilcimiz ilk maçta burada 72-76 ile şok bir yenilgi almış ama ikinci maçta Belçika deplasmanında tam 13 sayı farkla kazanarak avantajını korumuştu. Koç Ernak’ın öğrencileri son maçta burada Tofaş’ı konuk etmişler ve 5 sayı farkla kazanarak ligdeki serilerini 5 maça çıkarmışlardı. O maçta Yiğit 25 sayı, Smith 13 sayı, 6 asist, Muhammed 12 sayı, 3 ribaund ve Boutsiele 11 sayı, 5 ribaund ile öne çıkan isimlerdi.

Belçika ekibi ilk maçta burada 4 sayı farkla kazandıktan sonra kendi sahasında farklı yenilerek o ilk maçın tamamen bir sürpriz galibiyet olduğunu göstermişti adeta. Şimdi tekrar bir sürpriz deneyecekler ama ligde yaptıkları son provada, deplasmanda Leuvenen karşısında çok zorlandıklarını, ancak uzatma sonunda 75-79 ile kazanabildiklerini görmüştük. O maçta Tyree 24 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile takımın yegane ayakta kalabilen ismiydi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …