Güncel Haberler

Bursaspor, İspanya’da Badalona’ya Konuk Oluyor

7DAYS EuroCup A grubu 11. hafta mücadelesinde Frutti Extra Bursaspor İspanya’da Joventut Badalona‘ya konuk olacak.

17 Ocak Salı günü saat 22:15’de başlayacak karşılaşmayı basketbolseverler TRT Sport ekranlarında canlı olarak izleyebilecekler.

Badalona 10 maçtan 6 tanesini kazandı ve lider Bourg’u 1 adım geriden takip ediyor. Evlerindeki son maçlarını Endesa’da Granada karşısında oynamışlar ve 18 sayı farkla rahat kazanmışlardı. Haftasonu ise Baskonia deplasmanında iyi direnmişler ama son nefeste 84-83 ile kaybetmişlerdi. O maçta Tomic 22 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Kyle Guy 16 sayı, 5 asist ile direnen başlıca isimlerdi.

Temsilcimiz de 10 maçtan 6 tanesini kazandı ve rakibi gibi lider Bourg’u takip eden 4 takımdan biri konumunda. Bu platformdaki son deplasman maçlarında Brescia’ya 110-74’lük skorla farklı kaybetmişlerdi. Ligde ise son olarakkonuk ettikleri güçlü Fenerbahçe’ye direnememişler ve 84-100 gibi farklı bir skorla kaybetmilerdi.

Ligin ilk yarısnda 19 Ekim’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi olam temsilcimiz Bursaspor 81-72 ile kazanmayı başarmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …