Güncel Haberler

Koç Pistiolis ve Ennis, Telekom Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 12. hafta mücadelesinde Galatasaray NEF konuk ettiği lider Türk Telekom’u uzatma sonunda 106-100’lük skorla yenmişti.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılıların başarılı Yunan koçu Andreas Pistiolis açıklamalarda bulundu:

Bizim için çok önemli bir galibiyetti. Çünkü rakibimiz ligin en iyi takımlarından biriydi. İlk yarıda maçın kontrolü bizdeydi. İkinci yarıda zor şutlarda başarılı oldular. Sonunda kazanmasını bildik. Benim için en önemlisi sezon başından bu yana kaydettiğimiz aşama. Onlarla gurur duyuyorum.

Galatasaray SK

Maçın yıldızı olan Kanadalı guard Dylan Ennis ise şu ifadeleri kullandı:

Bu bir takım çabası. Türk Telekom sert bir takım. Avrupa ve ligde harika bir yıl geçiriyor. Sonuna kadar savaştık. Bu sadece bir kişinin galibiyeti değil. Galatasaray galibiyetiydi bu. Bunu aldık. Hayatımda gördüğüm en büyük taraftar Galatasaray taraftarı. Bütün maç boyunca bizi desteklediler. Onların desteklerine minnettarım.

Galatasaray SK

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …