Güncel Haberler

Westbrook Yarışında Utah, Indiana’nın Bir Adım Önünde

NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers bir sezonu daha hayal kırıklıkları ile geçirmemek adına işi sıkı tutmak istiyor.

Bu yolda yeniden yapılanmaya gidiyorlar ve takımda istenmeyen adam konumuna gelen Russell Westrbrook da gönderilecekler listesinin başında yer alıyor. Gelen haberlere göre tecrübeli yıldıza iki talip çıkmış durumda.

The Athletic’den Buha, Westrbook hakkında şu ifadeleri kullandı; “Russell Westbrook konusuna gelirsek Indiana Pacers ve Utah Jazz‘ın tecrübeli oyuncu için muhtemel iki adres olduğunu duydum. Bana gelen bilgilere göre Utah Jazz, Pacers‘ın önünde”

33 yaşındaki yıldız guard, 2021 yazında Wizards’dan takasla gelmiş ama beklentileri karşılayamamıştı. Lakers yönetimi onu uzun süredir elden çıkarmaya çalışıyor ama 47 milyon dolarlık kontratı nedeniyle şuana kadar başarılı olamadılar.

Jazz da yeniden yapılanmaya gidiyor ve Mitchell’ı takaslamak istedikleri için Westbrook onlar adına önemli opsiyon olabilir. Westrbook geçen sezon 78 maçta 18.5 sayı, 7.4 ribaund, 7.1 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …