Güncel Haberler

RESMİ: Rus Ekibi Zenit’de Koç Gönderildi

7DAYS EuroCup‘da ve VTB Lig‘de zirve parolası ile yola çıkan, önemli bir bütçeyle değerli de bir kadro kuran Zenit‘de iki kulvarda da sergilenen vasat performansın faturası koça kesildi.

Zenit, VTB Lig’de 5 galibiyet 4 mağlubiyetle 6.sırada kendisine yer bulabildi. 7DAYS EuroCup’da ise beklentilerin aksine çok zorlandığı normal sezon gruplarında son anda Top 16 biletini kapmayı başarmıştı.

47 yaşındaki tecrübeli koç Vasily Karasev 2012 yılından bu yana Rus ekibinde baş antrenör olarak görev yapıyordu ve 2016 yılında da VTB Lig’de Yılın Koçu Ödülü’ne laik görülmüştü.

Rus koçun gönderilmesinin ardından, Unicaja Malaga ile başarılı bir kariyeri olan ancak geçtiğimiz sezon takımdan ayrılan ve bu sezon şuana kadar takım çalıştırmayan İspanyol koç Joan Plaza‘nın göreve getirilmesi bekleniyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …