Güncel Haberler

Lakers Evindeki Seriye Pelicans Karşısında da Devam Etti

Los Angeles Lakers Staples Center’da ağırladığı New Orleans Pelicans‘ı 112-104 yenerek evindeki galibiyet serisini 6 maça çıkardı. Pelicans ise üst üste 3.maçını kaybetmiş oldu.

Lakers cephesinde LeBron James 22 sayı, 14 asist, 12 ribaundla kariyerindeki 76.triple-double’ına imza attı. Kyle Kuzma 23 sayı (3/8 3sayı) ve Brandon Ingram 18 sayı, 7 ribaund ile Kral’ın en büyük destekçileri oldular. Hastalığı bulunan JaVale McGee’nin yerine ilk beşte başlayan Hırvat uzun Ivica Zubac takımının ilk 16 sayısının 8’ine imza atarken, maçı da kariyer rekoru olan 16 sayı, 11 ribaundla tamamladı.

Pelicans’da ise Lakers’a takaslanacağı konusu sürekli gündemi meşgul eden Anthony Davis 30 sayı, 20 ribaund, 5 asist ile harika bir performans sergilese de mağlubiyete engel olamadı. Eski takımına karşı Staples Center’da ilk maçına çıkan Julius Randle 21 sayı, 8 ribaund, Jrue Holiday 18 sayı, 10 asist, 6 ribaundla mücadele etti. Nikola Mirotic ise ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle üst üste dördüncü maçını kaçırdı.

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://www.youtube.com/watch?v=cMOm93bJnJA

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …