Güncel Haberler

Cleveland, Başkentte Farklı Kaybetti (Cedi forma giymedi)

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Cleveland Cavaliers konuk olduğu Washington Wizards‘a 93-110’luk skorla farklı kaybetmekten kurtulamadı.

İki takım da 35. maçlarını geride bırakırken Wizards 18 galibiyete ulaştı, Cavs ise 15. mağlubiyetini almış oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Bertans, Dinwiddie, Hachimura, Harrell, Bryant, Neto’dan yoksun olan Wizards’da Bradley Beal 29 sayı, 6 ribaund, 10 asist ile yıldızlaşırken, Kyle Kuzma 25 sayı, 10 ribaund, 2 asist, Daniel Gafford 11 sayı, 9 ribaund, 5 blok, Kendavious Caldwell-Pope 12 sayı, 4-6 3sayı, 2 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve kenardan gelen Deni Avdija 13 sayı, 6 ribaund ile galibiyeti getiren diğer isimler oldular.

Allen, Garland, Rubio, Sexton ve Cedi gibi önemli silahlarından yoksun olan Cavs cephesinde ise Kevin Love 24 sayı, 4-10 3sayı, 11 ribaund ile en skorer isim olurken, Evan Mobley 21 sayı, 5 ribaund, 3 assit ve Lauri Markkanen 11 sayı, 8 ribaund, 4 asist ile direnmeye çalışan diğer ismler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …