Güncel Haberler

Afyon’dan Kötü Haberler Geliyor!

Ülkemizde yaşanan dolar krizinin ve kurun beklentilerin çok üstünde hareket etmesinin etkilerini maalesef ING Basketbol Süper Ligi‘nde de hissetmeye başlıyoruz.

Basketfaul’de yer alan habere göre ligimizin en düşük bütçeli takımı konumundaki HDI Sigorta Afyon Belediyespor kapanma aşamasına geldi.

Haberin detaylarında şu ifadelere yer verildi:

Afyon Belediyesi Spor yöneticileri, Çarşamba günü oynayacakları Bahçeşehir Koleji maçından sonra kulübün geleceği ile ilgili karar verecek.

Afyon Belediyesi yetkilileri, kentten ve kentteki kurumsal organlardan yeterli destek alamamaktan şikayetçiler. Ligin en düşük bütçesine sahipken ödemelerde zorlandıklarını ifade eden yöneticiler, döviz kurundaki artışla hem bu sezonki, hem de geçmişe dönük yapılandırdıkları borçların ödemesinde tıkandıklarını ifade ettiler.

Oyunculara şu ana kadar geciken ödemelerin 20 günü aşmadığını ancak gelecekte doğabilecek mağduriyetlere neden olmamak için kulübün kapanması aşamasına gelinebileceğini belirten yöneticiler hafta içinde bir karara varacaklarını söylediler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …