Güncel Haberler

İDDİA: Dallas, Kokoskov’un Kid’in Asistanı Olması İçin Girişimlere Başladı!

ABD medyasında Dallas Mavericks‘in koç Igor Kokoskov ile ilgilendiği hatta görüşmeleri ilerlettiği ciddi şekilde konuşulmaya başlandı.

NBA medyasının saygı değer isimlerinden Marc Stein da yaptığı twitter paylaşımında Mavs’ın başantrenör Kidd’in asistanlarından biri olarak düşündüğü hali hazırda Fenerbahçe Beko‘nun başantrenörü olan Sırp koç ile görüşmeleri ilerlettiğini belirtti. Haberi ilk olarak Bleacher Report’tan Jake Fischer duyurmuştu.

Bildiğiniz üzere Kokoskov, 2017 EuroBasket’de Doncic ile beraber şampiyonluğa ulaşmış ve ardından da Suns’ın başantrenör koltuğuna oturma şansı yakalamıştı. Ama burada 1 sezon kalabildi ve başarısız olduğu için yollar ayrıldı.

Elbette Dallas’ın onu teknik ekipte istemesindeki temel nedenlerden biri Doncic ile aralarındaki özel bağ.

Diğer taraftan Sırp koçun halihazırda Fenerbahçe Beko ile bir kontratı var ve onun yönetiminde bir çok transfer yaptı sarı lacivertliler. Dolayısıyla şuanda takımdan ayrılması gelecek sezon adına büyük bir belirsizlik ve riski de beraberinde getirir. Üstelik bunu asistanlık için yapması da pek mantıklı görünmüyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveand, Orlando’yu Bir Kez Daha Çift Haneli Farklarla Yendi

NBA Doğu Konferansı çeyrek final serisi 2. maçında Cleveland Cavaliers konuk ettiği Orlando Magic‘i 96-86’lık …