Güncel Haberler

FLAŞ: Koç Obradovic’den Geri Dönüş Açıklaması!

Avrupa basketbolunun efsane koçlarından biri olan Zeljko Obradovic, ülkesinde verdiği bir röportajda geri dönüşü hakkında önemli ifadeler kullandı!

Bildiğiniz üzere Sırp basketbol efsanesi geçtiğimiz yaz temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile yollarını ayırmasının ardından bir sezon dinlenmiş, herhangi bir takımı çalıştırmamıştı.

Obradovic, Mozzart Sport’a verdiği röportajda geri dönüş ihtimalini değerlendirdi:

Dönmeyi amaçlıyorum. Kimlerin koç Zeljko Obradovic’i hatırlayacağını göreceğiz. Dinlendim, şarjım doldu ve bazı özel durumlarım halloldu. Benim için en önemli şey motivasyon. O olmadan çalışmak mümkün değil. Çok çalışma ve daha iyi olma fikrine adapte olmadan hiçbir işe kalkışmamalısınız.

Mozzart Sport & Eurohoops

Partizan’da başantrenörlüğe dönme durumu da kendisine soruldu. Bu soruya Obradovic’in yanıtı şöyleydi:

Partizan’ın benim aşık olduğum kulüp olduğu noktasında bir şüphe yok. Oyunculuğumda da koçluğumda da orada yıllarım geçti. Partizan ve Borac benim kalbimde yer alan iki kulüp. Nerede çalışacağıma dair ay sonuna kadar karar verip çalışmaya devam edeceğim. Tabii ki, ailem ve çevremdeki diğer insanların görüşü benim için önemli. Kimseyle görüşmedim. Bu konularla ilgilenen bir menajerim var ve benim bir sonraki adımım bir kulüple görüşmek olacak. Şu an bu noktada değiliz. İnsanlara zamanlarını iyi değerlendirme bağlamında adaletsiz davranmak istemiyorum. 20 gün içinde neler olacağını göreceğiz.

Mozzart Sport & Eurohoops

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …