Güncel Haberler

Lebron’suz Lakers, New York’u Uzatmada Yendi

NBA Batı Konferansı’nın hayal kırıklığı yaratan ekiplerinden, Lebron’suz oynamaya devam eden Los Angeles Lakers konuk ettiği Doğu’nun dişli play-off ekiplerinden New York Knicks‘i uzatma sonunda 99-101’lik skorla geçebildi.

Normal sürenin bitimine 3.3 saniye kala Matthwes, Lakers adına beraberliği yakalayan isim oldu. Sonrasında Randle maç topundan yararlanamadı ve uzatmaya gidildi. Uzatmanın bitimine 21 saniye kala Horton-Tucker gönderdiği kritik üçlükle Lakers’ı 99-101 öne geçirdi. Knicks son hücumda hiç organize olamadı ve Barrett’ın uzaklardan sallamak zorunda olduğu top da isabetli olmayınca skor bu şekilde Lakers lehine tescillendi.

Bu sonuçla Lakers derecesini 39-30 yaptı ve Batı’da 7. sırada yer aldı. Kalan maçlarının üçünü de kazanıp Dallas’ın hata yapmasını bekleyip 6. sıraya yükselerek direkt play-off bileti kapmaya çalışacaklar. Knicks ise derecesini 38-31 yaptı ve Doğu’da 6. sırada yer aldı, play-off biletini daha önce garantilemişti zaten.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

Lebron ve Schröder’den yoksun oynamaya devam eden Lakers’da Anthony Davis 20 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile öne çıkarken, Andre Drummond 16 sayı, 18 ribaund, 3 asist ve kenardan gelen Kyle Kuzma 23 sayı, 4-8 3sayı, 3 ribaund, Talen Horton-Turcker 13 sayı, 5 ribaund, 10 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Knicks cephesinde ise Julius Randle 31 sayı, 4-8 3sayı, 8 ribaund, 5 asist ile yıldızlaşırken, kenardan gelen Derrick Rose ise 27 sayı, 6 ribaund, 6 asist, 3 top çalma ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

https://youtu.be/RozIVdLmNpE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Seriye Farklı Orlando Galibiyeti ile Başladı

NBA Doğu Konferansı play-off ilk tur eşleşmesi birinci maçında 4. seri başı Cleveland Cavaliers konuk …