Güncel Haberler

Sacramento Kings Eski Fenerbahçeli Sırp Yıldızlarla Kazanmaya Devam Ediyor

Sezonun flaş takımlarından Sacramento Kings, iki eski Fenerbahçeli Sırp yıldız Bogdan Bogdanovic ve Nemanja Bjelica‘nın etkili performansları ile kazanmaya devam ediyor. Son olarak deplasmanda konuk oldukları Utah Jazz‘ı Bogdanovic etkileyici son çeyrek performansıyla 119-110 yenmeyi başardılar.

18 maçtan 10 galibiyet çıkaran Kings play-off havasına girmeye başladı. Diğer taraftan Jazz karşısında da şeytanın bacağını kırdılar, son 6 maçtır galibiyetlerini yenemiyorlardı.

Maça bencte başlayan Bogdan Bogdanovic 12’si son çeyrekte olmak üzere 18 sayı (1/1 serbest atış, 3/9 üç sayı, 4/10 iki sayı), 6 ribaund, 4 asistle takımına liderlik yaptı. Willey Cauley-Stein (23 sayı, 7 ribaund, 2 topçalma), De’Aron Fox (17 sayı, 7 ribaund, 13 asist) ve Nemanja Bjelica da (18 sayı, 3/3 3sayı, 7 ribaund, 2 asist ) galibiyetin diğer mimarları oldular.

Utah cephesinde ise Donovan Mitchell (35 sayı, 4/9 3sayı, 2 ribaund, 3 asist) çok iyi bir performans sergiledi ama mağlubiyete engel olamadı. Rudy Gobert de (13 sayı, 15 ribaund, 2 blok) alıştığımız double-double’larından birine daha imza attı. 

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

https://youtu.be/0cOy1GVSt-w

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Thunder, Pelicans’ı Son Nefeste Yenerek Seriye Galibiyetle Başladı

NBA Batı Konferansı çeyrek final serisi ilk maçında normal sezonu lider bitiren Oklaloma City Thunder, …