Güncel Haberler

Westbrook Triple-Double Yaptı Golden State Yine Kaybetti

Golden State Warriors evinde Oklahoma City Thunder‘ı ağırladığı maçta 95-123 kaybetti ve 2012-13 sezonundan bu yana ilk defa sahasında üst üste 4.yenilgisini aldı. Bu sonuçla galibiyet durumu 12-7 olan son şampiyon Batı Konferansı’nda 5.sıraya kadar geriledi. Eleştiri okları Curry ve Green’in yokluğunda çözüm üretemeyen koç Kerr ile takımın yıldızları Durant ve Thompson’a çevrilmiş durumda.

Thunder’da kenardan gelen Alman guard Dennis Schröder (32 sayı, 5/6 3sayı, 4 ribaund, 4 asist) ile en skorer isim olurken, Paul George (25 sayı, 4/11 3sayı, 9 ribaund, 5 asist, 2 topçalma), Steven Adams (20 sayı, 11 ribaund, 2 asist, 2 topçalma) ve triple-double yapan Russell Westbrook da (11 sayı, 11 ribaund, 13 asist, 2 topçalma) ile diğer önemli performans sergileyen isimler oldular.

Golden State’de ise Kevin Durant (27 sayı, 14 ribaund, 3 asist, 3 blok) ve Klay Thompson (27 sayı, 3/8 3sayı, 4 ribaund, 3 asist) mağlubiyete engel olamadılar. 

Maçın tüm istatistikleri için TIKLAYINIZ.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …