Güncel Haberler

Milli Takıma Bir İyi Bir de Kötü Haber

2019 Dünya Kupası Eleme maçları yaklaşıyor ve 12 Dev Adam Kasım sonunda önce İspanya ardından Karadağ ile 2 kritik maç yapacak.

Euroleague ve FIBA arasında yaşanan takvim anlaşmazlığı nedeniyle aday kadroda devşirme statüsünde hem Bobby Dixon hem de Scottie Wilbekin‘e yer veren Türkiye Basketbol Federasyonu’na Wilbekin cephesinden kısmen de olsa sevindirici haberler geldi.

Bilindiği üzere daha İsrail medyası kulübü Maccabi Tel Aviv‘in Scottie Wilbekin’e iki maç için de izin vermediğini bildirmişti. Ancak milli oyuncumuz Anadolu Efes’e konuk olarak geldikleri son Euroleague maçının ardından yaptığı açıklamalarda İspanya maçında oynayamayacağını ancak Karadağ deplasmanındaki maçta millileri yanlız bırakmayacağını açıkladı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …