Güncel Haberler

Koç Gören, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

ING Basketbol Süper Ligi 22. hafta mücadelesinde Türk Telekom, konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor karşısında beklenenden çok zorlanmış ve son topta 83-82 kazanabilmişti.

Karşılaşma ardından Ankara temsilcisinin koçu Burak Gören açıklamalarda bulundu:

Öncelikle kazandığımız için çok mutluyuz. Bursa ligin son dönemde çıkışta olan bir takımı. Bugün gerçekten de ne kadar toparlandıklarını, hem savunmada hem hücumda da çok organize olduklarını gördük. Daha önceki tespitlerimiz de bu yöndeydi, sonuna kadar da çok iyi mücadele ettiler. Bizim için tabii önemli bir galibiyet. Yani ilk dörtteki yerimizi korumamız açısından çok önemli bir galibiyetti. Bugünün bizim açımızdan negatif yönleri vardı. Yani çok iyi bir basketbol oynamadık bir defa bunu kabul etmemiz lazım. İçerde oyuncularımla da bunu konuştum. Bundan sonraki Mart ayında çok ciddi bir 12-13 maçlık bir serimiz var. Bu serinin ilk başıydı. Gerekçelerden bir tanesi de bu 15-16 gündür beraber bir maç oynayamadık. Maç eksikliği vardı. Ritmden birazcık uzaklaştığımızı gördük, özellikle ilk yarıda. Onunla birlikte tabii Michael Eric’in takımdan ayrılması ile birlikte sene başında Tyler Ennis sakatlandıktan sonra takviye yapmamıştık. Bu arada da iki tane açığımızı kapatmaya yönelik oyuncu girişimimiz oldu. Onların bizimle sadece dün ve bir önceki gün iki günlük çalışması ile bu maça çıktık. Artı Sam Dekker’ın biraz uzun sürecek sakatlığı ile birlikte bugün gerekçelerimiz vardı. Ama tabii ki bugün kazandığımız için çok mutluyuz. Böyle sıkıntılara rağmen bundan sonraki süreç için güven kazandık, moral kazandık. Daha iyi oynamamız lazım. Bunu bir defa kabul etmemiz lazım. Bugünkü basketbol daha önceki haftalarda oynadığımız Türk Telekom basketboluna yakışan bir görüntüde değildik. Bununla alakalı çalışmalarımızı en kısa vadede yapacağız. Bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Salı günü Strasbourg ile Avrupa Kupası maçımız var. Play off grubu maçlarımıza başlıyoruz. Ona en iyi şekilde hazırlanacağız.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …