Güncel Haberler

İDDİA: Jerusalem, Ormanspor’dan Kidd ile Anlaştı

Şampiyonlar Ligi’nde normal sezonun ardından elenerek hayal kırıklığı yaratan Hapoel Jerusalem‘de koç Kattash’ın Panathinaikos’a transferinin ardından kadroda da revizyonlar başladı.

Sportando’nun iddiasına göre İsrail ekibi OGM Ormanspor ve Stanton Kidd ile transfer konusunda anlaştı, yakın zamanda resmi açıklama gelecek.

2.02 metre boyunda olan 28 yaşındaki Birleşik Amerikalı forvet, bu sezon BSL’de 21 maçta ortalama 29.1 dakika süre alırken 13.1 sayı, yüzde 30.8 3sayı, 5.4 ribaund, 2.1 asist ile iyi katkılar vermiş ancak takımının düşme potasından kurtulmasına şuana kadar yardımcı olamamıştı.

EDİTÖR YORUMU:

Ormanspor’a gelmeden önce de beklendiği üzere çok yönlü oyunu ile her takımda faydalı bir oyuncu olduğunu gösterdi. Elbette özel bir skorer ya da yıldız değil Kidd ama hem ribaundlara verdiği katkı hem de savunmada birden fazla pozisyonu kapatabilmesiyle önemli bir parça. Ormanspor’da da zaman zaman skorer guardları tamamlayıcı rolde iyi işlere imza attığı gibi gerektiğinde taşın altına elini sokuphem dış şut tehditi hem de atletizmi ile hücuma derinlik katıp, farklı opsiyonlar getirebildiğini gördük. Hem 3 hem de 4 numarada görev aldı.

Kariyerini yeniden bir üst seviyeye çıkarabilmek adına EuroCup şampiyonluğu yaşadığı ülkemize geri dönmesiyle doğru bir hamle yaptığını da gördük. Belki takımını düşme potasından kurtaramadı ama soğuk kanlı oyunu ve istikrarlı performansı ile alkışları topladı. Jerusalem bu sezon Avrupa kupalarında yok ama Ormanspor’un aksine liginde final oynamayı hedefleyen bir takım. Orada da tamamlayıcı olarak ciddi katkı sağlayacağını tahmin ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=TpVsMN8yLgM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Galatasaray’ın Rakiplerinden Hapoel Jerusalem, Tanıdık Bir Guard ile Anlaştı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden Galatasaray NEF ile aynı grupta yer alan Hapoel Jerusalem, kadrosunu tanıdık …