Güncel Haberler

Kandemir: “Zor Bir Deplasmandan Galip Dönüyoruz.”

ING Basketbol Süper Ligi 14. hafta mücadelesinde konuk olduğu HDI Sigorta Afyon Belediyspor’u 73-96 gibi net bir skorla yenmeyi başaran ve galibiyet serisini 6 maça çıkaran Beşiktaş‘da koç Ahmet Kandemir karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Rakibimiz, diğer rakiplerimiz gibi saygı gösterilmesi gereken bir takım. Çok iyi bir takım kurmuşlar ve çok güzel basketbol oynuyorlar. Sıralamada yükselmemiz için kazanmamız gerekiyordu. Savunma yapıp topu paylaştığımız zaman çok farklı bir takım olduğumuzu gösterdik. Zor bir deplasmandan galip ayrıldık.

Beşiktaş Resmi Web Sitesi

Maçın yıldızı olan genç uzun Alperen Şengün ise şu ifadeleri kullandı:

Bu maça çok iyi hazırlandık. İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Son periyotta gençliğimizin verdiği enerjiyle çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Kazandığımız için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Böyle devam etmek istiyoruz.

Beşiktaş Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …