Güncel Haberler

Bahçeşehir’in Rakibi Partizan, Uzatma Sonunda Son Saniye Üçlüğüyle Yıkıldı

Adriyatik Ligi 9. hafta mücadelesinde Bahçeşehir’in EuroCup’daki rakiplerinden Partizan konuk olduğu Mornar Bar‘a uzatmanın ardından Whitehead’in son saniye üçlüğüyle 77-76 yenildi.

Bu sonuçla Mornar Bar 8. maçında 7. kez kazanırken 2. sıradaki yerini korudu. Partizan ise 9. maçında 5. kez kaybetti ve 4. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 15-22
2.çeyrek: 18-17
3.çeyrek: 21-12
4.çeyrek: 16-19
Uzatma: 7-6

Mornar Bar’da Jacob Pullen 19 sayı ile öne çıkarken, Isaiah Whitehead 16 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 3 top çalma ve Taylor Smith 10 sayı, 7 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Partizan cephesinde ise Codi Miller-McIntyre 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Nemanja Gordic 12 sayı, 2 ribaund ve Marcus Paige 10 sayı ile direnen diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Maccabi, Partizan’ı Etkili Hücum Performansı ile Geçti

Hazırlık Maçları kapsamında Belgrad’da açık havada oynanan maçta Maccabi Tel Aviv, ev sahibi Partizan‘ı 96-103 …