Güncel Haberler

Milano’nun 4 Numara İçin Planları Belli Oldu

Turkish Airlines Euroleague ekipleri arasında transferde en hızlı ekip olan Olimpia Milano, 4 numara transferi için ana hedefini ve diğer alternatiflerini belirlemiş durumda.

Mevcut kadrolarında şuan için hiç 4 numara bulunmuyor ama Brooks anlaşmaları bekleniyor. Bu isimlerin yanına, daha çok ilk beşte süre alacak bir yıldız transferi yapmak istiyorlar elbette.

Bu noktada koç Messina’nın ısrarla istediği isim Gigi Datome. Ancak yıldız forvetin temsilcimiz Fenerbahçe Beko ile kontratı devam ediyor ve koç Obradovic’in durumuna göre takımdan ayrılıp ayrılmayacağı netleşecek ki bunun da 15 Haziran’dan önce sonuçlanması beklenmiyor.

Milano, onun kararını beklerken alternatiflerini de belirlemeye başladı.

Datome ile anlaşamazlarsa en çok fokuslanacakları isimlerin, yani B planlarının, Anthony Gill ile Zach LeDay olması bekleniyor. Çünkü iki ismin de kulüpleri Khimki ve Zalgiris Kaunas ile kontratları sona eriyor, yani transfere hazır durumdalar. Bu arada Gill ile Maccabi Tel Aviv artı Olympiakos da ilgileniyor ve LeDay de Asvel ile Valencia’nın listesinde yer alan isimlerden.

Milano’nun C planı olarak düşündüğü isimler ise Olympiakos’un takımda tutmak istediği Augustine Rubit ve Anadolu Efes ile yeni sezon için opsiyonu bulunan, henüz durumu netleşmemiş olan Chris Singleton.

https://www.youtube.com/watch?v=zhwfJXmfnmQ

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …