Güncel Haberler

İsmet Akpınar’ın Kariyerine Bahçeşehir’de Devam Etmesi Bekleniyor

Beşiktaş Sompo Sigorta ile iyi bir sezon geçiren ve sonrasında Almanya easyCredit BBL final turnuvasında oynamak için 1 aylığına Bayern Munich ile anlaşan İsmet Akpınar‘ın yeni sezonda hangi takımda forma giyeceği netleşmek üzere.

Hatırlayacağınız üzere Türk Telekom da kendisi ile ciddi şekilde ilgilenmişti ancak Alman milli takımının da formasını giyen genç guard, kariyerine bir İstanbul takımında devam etmek istediği için Bahçeşehir Koleji‘nin teklifine daha sıcak baktı ve yakında anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

1.93 metre boyunda olan 24 yaşındaki genç guard, BSL’de 20 maçta 10.9 sayı, %38.5 3sayı, 1.8 ribaund, 2.3 asist ve Şampiyonlar Ligi’nde ise 16 maçta 8.0 sayı, %40.3 3sayı, 1.6 ribaund, 2.1 asist istatistikleri ile katkı vermişti. Hali hazırda Almanya BBL final turnuvasında Bayern forması ile mücadele eden İsmet, oynadığı tek maçta ortalama 13.0 dakika süre alırken 9.0 sayı, 1.0 ribaund, 2.0 asist ile katkı vermişti.

Özellikle yabancı oyuncuların finansal nedenlerden dolayı takımdan ayrılması ile beraber dakikaları ve sorumlulukları artan İsmet, bunu çok iyi kullanmış ve performansı ile göz doldurmuştu. Takıma verdiği skor katkısının yanında liderlik görevini de üstlenen İsmet, artık bir sonraki seviye için hazır olduğunu gösterdi. Bahçeşehir ile EuroCup’da (henüz kesinleşmedi) ve BSL’de üst sıralarda yer alabilmek için mücadele edecek bir takımın parçası olacak ve bu yolda da takıma liderlik edecek isimlerden biri olacağını düşünüyorum.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …