Güncel Haberler

Scariolo: “Pau Gasol 2021 Olimpiyatları’nda Yer Alabilir”

Coronavirüs tedbirleri nedeniyle 23 Temmuz 2021 tarihine ertelenen Tokyo Olimpiyatları bazı sporcular için yeni fırsatlar doğurabilir.

İspanya’nın tecrübeli yıldızı Pau Gasol, bu erteleme sayesinde bir kez daha milli takımlar düzeyinde en üst seviyede yer alan organizasyonda boy gösterebilecek.

Milli takım koçu Sergio Scariolo, Tiempo de Juego’ya açıklamalar yaptı ve erteleme sayesinde Gasol’un beşinci kez Olimpiyatlar’da boy gösterebileceğini belirtti:

Bu aslında ona bir şans daha veriyor. Bu yaz belki daha farklı olacak ama önünde bir sezon daha olacak ve bu sayede sahalara geri dönüp olimpiyat oyunlarında yer almaya yakın olabilir.

Tiempo de Juegeo & Eurohoops

Bu sezon onu formasından uzak tutan sol ayağındaki sakatlığı atlatan 39 yaşındaki Gasol, artık yeni sezon için hazırlıklara başladı ve NBA sahnesinde takımı Portland Trail Blazers ile düzenli süre alıp en iyi şekilde Olimpiyatlar’a hazırlanmak hedefinde. Scola ve Pau Gasol gibi akti basketbol yaşantılarını sürdüren duayen isimlerin Olimpiyatlar’da yer almaları çok önemli. Gasol gibi Avrupa basketbolunun sembolleşmiş isimlerinden birini Olimpiyatlar’da bir kez daha izlemek tüm basketbol severlere keyif verecektir kesinlikle.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver Evinde Kazanmaya, Joker Triple-Double Yapmaya Devam Ediyor!

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Denver Nuggets konuk ettiği Portland Trail Blazers‘ı 113-122’lik skorla geçerek evinde …